,

Projecte Co-ResponsaVIHlitat

  Co-ResponsaVIHlitat és un projecte pilot de governança per a l’eradicació del VIH  a través d’un procés obert i inclusiu en què participen els diferents actors interessats en la temàtica  amb la finalitat d’elaborar una Agenda de Recerca en prevenció del VIH/sida.

El Living Lab de Salut d’IrsiCaixa  coordina el projecte que s’implementa durant el curs acadèmic 2016-17 mitjançant metodologies de deliberació col·laborativa, inspirades per experiències similars realitzades a nivell internacional per associacions de pacients, universitats, centres de recerca i fundacions.

Aquest projecte és innovador perquè té en compte l’opinió de la comunitat educativa en la presa de decisions, ja que compta amb la participació de més de 650 estudiants i docents de secundària i investigadors/es de les universitats Pompeu Fabra (UPF) i de Barcelona (UB), que elaboren l’agenda conjuntament amb 2 institucions de l’Administració Pública, 3 centres de recerca i 7 entitats de la societat civil.

http://www.xplorehealth.eu/ca/xploreblog/m-s-de-660-actors-socials-participen-en-el-projecte-co-responsavihlitat-definir-una-agend

 

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.